Dit is wie we zijn

De plek waar we met ons toegewijde team van professionals iedere dag op zoek gaan naar kansen. Slim en strategisch, maar vooral op persoonlijke wijze helpen wij onze partners op weg naar groei en rendement.

 • Bonita Groep - Wim Bosman

  Ing. W.P. (Wim) Bosman † 1941 - 2017

  Voorzitter Raad van Bestuur

  Wim was oprichter van de Wim Bosman Groep en stond decennialang aan het hoofd van deze grote logistieke dienstverlener. Na de verkoop van het bedrijf in 2011 was Wim als Voorzitter van de Raad van Bestuur verbonden aan de Bonita Groep. Zijn iconische denkwijze en uitspraken leven voor altijd voort binnen ons bedrijf.

 • Bonita Groep - Jac van Melick

  Drs. J.J.H.M. (Jac) van Melick RA

  CEO

  Jac heeft jarenlange ervaring op het gebied van corporate finance en algemene bedrijfsvoering. Nadat Jac in 2011 de familie Bosman begeleidde bij de verkoop van de Wim Bosman Groep, is hij in de jaren daarna als vermogensbeheerder betrokken gebleven bij de familie.  Sinds 2015 heeft Jac als CEO de dagelijkse leiding over  de Bonita Groep. Hij staat bekend als een super snelle denker met verstand van zaken.

 • Bonita Groep - Frank Beurskens

  Drs. F.A.H. (Frank) Beurskens LLM

  Investment Manager

  Frank heeft, na jaren werkzaam te zijn geweest op het gebied van corporate finance, business ervaring opgedaan als Financieel Manager bij een groothandel voor bouw en industrie. Bij de Bonita Groep is Frank betrokken bij alle facetten van de beleggingen en zorgt als geen ander voor een sluitende doorrekening van alle business cases.  Wij noemen hem ook wel ons rekenwonder en Excel-specialist. 

 • Bonita Groep - Laura van der Lijn

  L. (Laura) van der Lijn

  Business Manager

  Laura heeft een achtergrond in internationale communicatie en bedrijfsbegeleidingen. Daarnaast heeft zij grote affiniteit met de zakelijke wereld. Laura zorgt voor support op de projecten van de groep, draagt zorg voor de bedrijfsrapportages en is niet voor niets onze boekhoudkoningin. Binnen Bonita is ze zeer geliefd om haar flinke dosis humor en onuitputtelijke geheugen. 

 • Bonita Groep - Pleun Peters van Kleef

  P. (Pleun) Peters - Van Kleef

  Office Manager

  Pleun is het sterke organisatietalent achter het reilen en zeilen van de Bonita Groep. Met een achtergrond in Sales Support weet Pleun alles van beheren, plannen en ondersteunen. Na werkzaam te zijn geweest voor een groot concern, voelt werken voor een Family Office als thuiskomen. Haar streven is om alles mooier te maken en ze staat bekend om haar goede humeur. 

 • Bonita Groep - Ans Bosman - Klaassen

  J.B.J. (Ans) Bosman - Klaassen

  Ans, weduwe van oprichter Wim Bosman is nog vaak te vinden bij de Bonita Groep en betrokken bij alle belangrijke beslissingen. Verder is zij erg bedreven in haar rol als moeder, oma en levensgenieter.

 • Bonita Groep - Deborah Bosman - Borkus

  D.J.M. (Deborah) Bosman - Borkus

  Deborah, dochter van Wim en Ans Bosman is psychologisch consulent en heeft de opleiding gedragscounselor op haar naam. Ze is een kritische kijker, maar ook een dromer. Deborah is dankbaar en trots op de manier waarop het team achter Bonita ervoor zorgt dat haar vaders idealen voortleven.